La Palmeraie Mini Resort Curaçao

Voorzieningen

Haal- & brengservice

La Palmeraie heeft een haal- & brengservice. Indien u dit wenst wordt u bij aankomst op Hato Airport opgehaald en/of wordt u op de dag van vertrek naar Hato Airport gebracht. De kosten bedragen € 35,- per rit voor maximaal 4 personen. U kunt deze optie direct aangeven bij uw online reservering als u hier gebruik van wilt maken. Met uitzondering van het ophalen kunt u dit ook op locatie nog regelen. De haal- & brengservice betaald u bij aankomst.

Autoverhuur

Indien gewenst kan La Palmeraie voor u faciliteren bij het huren van een auto. Het is aan te raden om een auto te huren. Het openbare vervoer is niet echt betrouwbaar en als u wat van het eiland wilt zien is een eigen auto toch fijn om over te kunnen beschikken. Vergeet niet uw creditcard (voor borg doeleinden) en rijbewijs mee te nemen. U kunt dit direct bij aankomst via ons regelen. Wij hebben goede prijsafspraken met betrouwbare partijen.

Ontbijtservice

Voor de twee kamers is er de optie om gebruik te maken van onze ontbijtservice. Wij bieden twee klassen van ontbijt aan. Een eenvoudig, maar lekker ontbijt met brood, divers beleg en koffie of thee voor € 10 per persoon + 6%ob, per dag. Of u kunt kiezen voor de luxere variant, full continental, van € 15,00 per persoon + 6%ob, per dag, waarbij ook fruit e.d. wordt geserveerd. Het ontbijt wordt iedere ochtend tussen 8:30 uur tot 9:30 uur geserveerd op het buiten terras onder de palapa. U ontbijt dan in een prachtige setting waar het heerlijk vertoeven is en u rustig wakker kunt worden. De ontbijt service kunt u optioneel kiezen bij uw online reservering. Ontbijt neemt u af voor de gehele verblijfsperiode en er wordt geen restitutie verleend indien er geen gebruik wordt gemaakt van de ontbijt service.

Ons eenvoudige ontbijt bestaat uit koffie of thee, fruitsap, toast & confiture & boter, broodje afgewisseld met croissant, kaas of ander beleg. Fruit of Yoghurt.

Draadloos internet

Het gehele mini resort is voorzien van draadloos internet. U kunt dus vanuit uw luie stoel, bij het zwembad, met een drankje in uw hand uw familie op de hoogte houden van uw vakantie belevenissen en ze de mooiste plaatjes toe sturen.

Two-level zwembad

Op het terrein van La Palmeraie ligt een prachtig zwembad wat is opgebouwd uit twee niveau’s. Het zwembad wordt omgeven door de mooiste palmen en struiken.

Terrasjes met ligbedden

In de binnentuin bij het zwembad vindt u diverse terrasjes en ligbedden waar u heerlijk kunt zonnen en relaxen.

Eigen parkeerplaats

La Palmeraie beschikt over een eigen overdekte ruimte waar auto’s kunnen worden geparkeerd. Uw huur auto staat op eigen terrein en staat veilig.

Dag van vertrek

U dient op de dag van vertrek de accommodatie uiterlijk om 12:00 uur te verlaten. Tijdens uw verblijf kunt u informeren of er een late uit check mogelijkheid is. U kunt dan tegen vergoeding de accommodatie op de dag van vertrek gebruiken tot aan uw vertrek. De prijs van de late check-out bedraagt 50% van de dagprijs van de accommodatie.

Wedding en bruiloft arrangementen

Het mini-resort is uiterst geschikt voor bruidsparen die op Curaçao hun huwelijk laten voltrekken.  De bungalow is stijlvol en luxe,  en natuurlijk bestemd voor het bruidspaar.  In de andere accommodaties is er ruimte voor de gasten van het bruidspaar , zoals hun ouders,  de getuigen of andere familieleden.  U heeft dan allemaal beschikking over een privéruimte, terwijl u toch samen met uw familie de mooiste tijd van uw leven gaat beleven.  En dat in volledige privacy, rust en comfort van de prachtige tropische tuin  en eigen zwembad.

Neem zeker contact op met ons , om de verschillende mogelijkheden /opties te bespreken.