La Palmeraie Mini Resort Curaçao

» kamer honeymoon » kamer fuchsia » appartement » bungalow
Omschrijving van de kamer Honeymoon

NIET BESCHIKBAAR

Onze Honeymoon kamer, met een prijs van € 50,- per nacht, beschikt over een goed Queen-size bed waar u een prima nachtrust in zult hebben. De kamer heeft een badkamer met douche & toilet. In de kamer staat een koelkast en een kluisje voor het opbergen van uw waarde papieren en laptop of tablet. De kamer is voorzien van Air conditioning. De prijs van de kamer is inclusief water en electra, m.u.v. het verbruik van de Airco, die door middel van een tussenmeter op nacalculatie met u zal worden afgerekend bij vertrek.

In de avonduren is de tuin en het zwembad zeer sfeervol verlicht waardoor het ook in de avond heerlijk vertoeven is op het mini resort. De kamer heeft een eigen entree en het two-level zwembad en de palapa (overdekt terras) in de prachtig aangelegde tuin, maken het geheel compleet!

Er is voldoende parkeergelegenheid binnen het complex van La Palmeraie. Om de drie dagen ontvangt u schone handdoeken en het linnen wordt minimaal eens per week gewisseld. Op het hele complex is gratis draadloos internet beschikbaar. Incheck tijd is vanaf 16:00 uur en uitchecken uiterlijk om 12:00 uur. U kunt uw bagage op de dag van vertrek bij ons opbergen, mits er geen mogelijkheid is tot late check-out, tot aan het moment dat u vertrekt.

Reserveer de Honeymoon kamer nu direct online

Extra mogelijkheden
De weergegeven prijs is voor maximaal twee personen. Op aanvraag kan er gratis een kinderbedje bij worden geplaatst. Leeftijd tot maximaal 3 jaar.

U kunt optioneel kiezen voor, iedere ochtend een heerlijk ontbijt gedurende uw verblijf, die wordt geserveerd onder een prachtig ingerichte palapa. U kunt kiezen uit een eenvoudig ontbijt van € 7.50 per dag, per persoon, of uit een uitgebreider, full continental, ontbijt van € 15.00 per dag, per persoon.

Indien u gebruik wilt maken van onze ophaal- en brengservice van en naar Hato Airport betaald u per rit € 35,- (maximaal 4 personen).

Bij aankomst dient een waarborg te worden betaald van € 125,- cash. Dit bedrag wordt bij vertrek, na verrekening van eventuele schade en voorvallen, cash aan u terug betaald.