La Palmeraie Mini Resort Curaçao

» kamer honeymoon » kamer fuchsia » appartement » bungalow
Omschrijving van de Bungalow

De mooi ingerichte Bungalow, met een prijs van € 65,- per nacht, is de grootste accommodatie op La Palmeraie mini resort en beschikt over een goed King-size bed die u een goede nachtrust garandeert. De bungalow heeft een zeer complete open keuken, een en-suite badkamer met douche & toilet. De bungalow heeft Air conditioning en een kluis voor het opbergen van uw waarde papieren en laptop of tablet.

De bungalow is verder voorzien van een eigen wasmachine, een ventilator, een TV met TDS (live tv) en beschikt over een eigen terras met tafel en vier stoelen met uitzicht op de tuin met zwembad. In de avonduren zijn de tuin en het zwembad zeer sfeervol verlicht waardoor het ook in de avond heerlijk vertoeven is op het mini resort. De bungalow heeft een eigen entree en het two-level zwembad en de palapa (overdekt terras) in de prachtig aangelegde tuin, maken het geheel compleet!

Er is voldoende parkeergelegenheid binnen het complex van La Palmeraie. Om de drie dagen ontvangt u schone handdoeken en het linnen wordt minimaal eens per week gewisseld. Op het hele complex is gratis draadloos internet beschikbaar. Incheck tijd is vanaf 16:00 uur en uitchecken uiterlijk om 12:00 uur. U kunt uw bagage op de dag van vertrek bij ons opbergen, mits er geen mogelijkheid is tot late check-out, tot aan het moment dat u vertrekt.

Reserveer de bungalow nu direct online

Reserveer online
De aangeboden prijs is voor max 2 pers. Op eenvoudig aanvraag , kunnen we een bed voor 1 kind of 2 kinderen tot max 12 jaar plaatsen. Ook kan een bedje voor een baby van max 3 jaar geplaatst worden. U betaalt een supplement voor het kind/de kinderen tot 12 jaar van 15 euros per dag + 7% rt , en voor de baby tot 3 jaar is dat 5 euros per dag +7% rt. Water en electra worden op het einde van het verblijf apart gefactureerd, aan de lokale prijs van water en electra in voege op dat moment. Indien U wenst gebruik te maken van onze transfert dienst van en naar de luchthaven vragen wij 35 euros per trip voor max 4 personen.