La Palmeraie Mini Resort Curaçao

» kamer honeymoon » kamer fuchsia » appartement » bungalow
Omschrijving van het appartement

Het zeer stijlvolle Appartement, met een prijs van € 55,- per nacht, beschikt over een mooi King-Size bed waar u heerlijk in zult slapen. Het appartement heeft een kleine, maar zeer compleet ingerichte keuken, een aparte badkamer met douche & toilet. Het appartement heeft Air conditioning en een kluis voor het opbergen van uw waarde papieren en laptop of tablet.

Het appartement is verder voorzien van een TV met DVD speler en beschikt over een eigen terrasje met tafel en vier stoelen met uitzicht op de tuin. In de avonduren is de tuin en het zwembad zeer sfeervol verlicht waardoor het ook in de avond heerlijk vertoeven is op het mini resort. Het appartement heeft een eigen entree en het two-level zwembad en de palapa (overdekt terras) in de prachtig aangelegde tuin, maken het geheel compleet!

Er is voldoende parkeergelegenheid binnen het complex van La Palmeraie. Om de drie dagen ontvangt u schone handdoeken en het linnen wordt minimaal eens per week gewisseld. Op het hele complex is gratis draadloos internet beschikbaar. Incheck tijd is vanaf 16:00 uur en uitchecken uiterlijk om 12:00 uur. U kunt uw bagage op de dag van vertrek bij ons opbergen, mits er geen mogelijkheid is tot late check-out, tot aan het moment dat u vertrekt.

Reserveer dit appartement nu direct online

Reserveer online
Extra mogelijkheden
De weergegeven prijs is voor maximaal twee personen. Tegen een meerprijs kan er op verzoek een slaapbed bij geplaatst worden voor 1 kind tot 10 jaar oud of een kinderbedje voor een kind tot 3 jaar oud. Voor een kind tot 3 jaar betaald u € 5,- extra per nacht en voor een kind tussen de 3 en 10 jaar betaald u € 15,- per nacht extra. Indien u gebruik wilt maken van onze ophaal- en brengservice van en naar Hato Airport betaald u per rit € 35,- (maximaal 4 personen).

Bij aankomst dient een waarborg te worden betaald van € 250,-. Dit bedrag dient cash bij aankomst voldaan te worden en wordt bij vertrek, na verrekening van eventuele schade en voorvallen, cash aan u terug betaald. Water en electra worden op basis van eigen verbruik afgerekend bij vertrek. De eind schoonmaak bedraagt € 35,- en dient tevens voor vertrek te worden voldaan.