La Palmeraie Mini Resort Curaçao

Accommodaties

Onze accommodaties

La Palmeraie is een comfortabele, kleinschalig resort en is gelegen in het noordoosten van Curaçao in de wijk Santa Catharina. La Palmeraie beschikt over twee comfortabele kamers met eigen badkamer, een ruime bungalow en een zeer modern appartement. Hieronder treft u onze accommodaties aan. U kunt on-line de beschikbaarheid controleren en direct reserveren zodat uw vakantie op dushi Curacao een ware beleving zal worden. Er geldt een toeslag van 10% op de verhuurprijzen van 15 dec tot 15 januari en tijdens de carnavalperiode op curaçao.

Kamer Fuchsia

homepage-fuchsia

Onze Fuchsia kamer, met een prijs van € 45,- per nacht, beschikt over een goed Queen-size bed waar u een prima nachtrust in zult hebben. De kamer heeft een eigen badkamer met douche & toilet. In de kamer staat een koelkast en een kluisje voor het opbergen van uw waarde papieren en laptop of tablet. De kamer is voorzien van Air conditioning. De prijs van de kamer is inclusief water en electra, m.u.v. het verbruik van de Airco, die door middel van een tussenmeter op nacalculatie met u zal worden afgerekend bij vertrek.

Meer informatie | Reserveer nu!

 

 
Kamer Honeymoon

homepage-honeymoonOnze Honeymoon kamer, met een prijs van € 50,- per nacht, beschikt over een goed Queen-size bed waar u een prima nachtrust in zult hebben. De kamer heeft een eigen badkamer met douche & toilet. In de kamer staat een koelkast en een kluisje voor het opbergen van uw waarde papieren en laptop of tablet. De kamer is voorzien van Air conditioning. De prijs van de kamer is inclusief water en electra, m.u.v. het verbruik van de Airco, die door middel van een tussenmeter op nacalculatie met u zal worden afgerekend bij vertrek.

Meer informatie | Reserveer nu!

 

Appartement

homepage-appartementHet zeer stijlvolle Appartement, met een prijs van € 55,- per nacht, beschikt over een mooi King-size bed waar u heerlijk in zult slapen. Het appartement heeft een kleine, maar zeer compleet ingerichte keuken, een aparte badkamer met douche & toilet. Het appartement heeft Air conditioning en een kluis voor het opbergen van uw waarde papieren en laptop of tablet. Het appartement is verder voorzien van een TV met DVD speler en beschikt over een eigen terrasje met tafel en vier stoelen met uitzicht op de tuin.

Meer informatie | Reserveer nu!

 

Bungalow

homepage-bungalowDe mooi ingerichte Bungalow, met een prijs van € 65,- per nacht, is de grootste accommodatie op La Palmeraie mini resort en beschikt over een goed King-size bed die u een goede nachtrust garandeert. De bungalow heeft een zeer complete open keuken, een en-suite badkamer met douche & toilet. De kamer van de bungalow heeft Air conditioning en een kluis voor het opbergen van uw waarde papieren en laptop of tablet. De bungalow is verder voorzien van een ventilator, een TV met TDS (live tv) en beschikt over een eigen terras met tafel en vier stoelen met uitzicht op de tuin en zwembad.

Meer informatie | Reserveer nu!

BELANGRIJKE INFO voor bruidsparen

Wedding en bruiloft arrangementen :

Het mini-resort is uiterst geschikt voor bruidsparen die op Curaçao hun huwelijk laten voltrekken.  De bungalow is stijlvol en luxe,  en natuurlijk bestemd voor het bruidspaar.  In de andere accommodaties is er ruimte voor de gasten van het bruidspaar , zoals hun ouders,  de getuigen of andere familieleden.  U heeft dan allemaal beschikking over een privéruimte, terwijl u toch samen met uw familie de mooiste tijd van uw leven gaat beleven.  En dat in volledige privacy, rust en comfort van de prachtige tropische tuin  en eigen zwembad.

Neem zeker contact op met ons , om de verschillende mogelijkheden /opties te bespreken.